Tuesday 19 February 2008

Reisebrev nr to

Ble ikke så mye tid til bloggings etc, men her kommer noen fler betraktninger fra ferieturen.


I går var vi og så på alligatorshow og kjørte sumpbåt. Rimelig moro. En kar som var tatt ut av enhver parodi på sørstatene wrestla med gatorer og viste frem manglende tenner og fingre. Åtte fingre, og neppe særlig fler tenner. for en mann!!

Ellers kan jeg melde om observasjon av en kar gående med en 4 meter lang albino boa constrictor i gatene i miami. Jeg holdt på å drite på meg da jeg gikk forbi.

Nå sitter jeg på hotellbalkongen og skuer utover havet og venter på at morgendisen skal brekke opp. Men for en som er såpass solbrent som det jeg er så er det strengt talt bare digg med skyer...

Over og ut

Thursday 14 February 2008

Første reisebrev fra Florida

En rimelig all right og begivenhetsfri reise over til Orlando, ble avløst av en herlig parodi på bønder i byen. Når vi ankom bilutleien, fikk vi beskjed om at leiebilen var på DEN ANDRE flyplassen... konge. Det er det man trenger etter å ha reist i 20 timer og klokka er 2300 lokal tid. Jaja, uansett kom vi oss til hotellet via litt taxikjøring og bra med tålmodighet.


Første skikkelige feriedag dro vi til Disney World. Vi reiser sammen med to barnefamilier, så det er ok å se litt på mikke og gjengen. Og det er klart at også de litt eldre barna trives i barndommens fantasirike. Jeg fikk forøvrig fritta ut i en pratsom taxisjåfør at det jobber 50 000 mennesker i parken!! Sjukt.


Videre ble det litt shopping, så både gnagsår og Tampa Bay Buccaneers trøye er på plass.

På veien hjem fra shopping gikk taxien vi satt i tom for bensin..... midt på motorveien. Ikke spes moro. Den pratsomme mannen var tydeligvis ikke i stand til å ha indre dialog hvor han forteller seg selv at bilen må fylles nå og da. jaja

Nå sitter jeg 2115 lokal tid og halvsover. Øya henger og blunking tar fem ganger lenger tid enn vanlig. Med andre ord venter senga. Jeg har i denne omgang gitt opp å snu døgnet helt.


Hilsen Onkel Reisende Mac