Monday 11 June 2007

Lommedalen 2 - Sørkedalen

Årets beste kamp!

Etter flere gode kamper mot svak motstand var selvtilliten stor på Lommedalen Kunstgress før møtet med Sørkedalen på fredag. Vi stilte med en sterk tropp til tross for flere forfall fra spillere som normalt ville startet kampen. I tillegg hadde vi gleden av å ha med Øystein i sin første kamp for dalen etter hjemkomster bra BSK.

I den ekstreme varmen var vi på hugget fra første spark, og jeg ble tidlig optimistisk når jeg så hvordan alle strakk seg de nødvendige ekstra centimeterne vi trengte for å vinne duellene og forsere motstanderen. I en ikke helt ukjent 4-2-3-1 formasjon tok vi straks kontroll over spillets gang, og hadde flere store muligheter i den første halvdelen av første omgang uten å få uttelling. Sørkedalen hadde også en og annen visitt fremme ved sin store og gode spiss uten at det førte frem. Men etter hvert får vi uttelling for diminansen og Øystein tar frem et kremmerhus han har hatt liggende i skuffen siden sist han var i dalen. Han banker inn et nydelig langskudd fra 20 meter som går rett i krysset og vi leder 1-0. Fortjent.

Men det stopper ikke der. Ikke mange minutter senere får vi straffe etter at Sørkedalens forsvarsspiller bruker armene på et vist som ville gitt 2 minutters utvisning i håndball. Strake armer, og Petter i god straffeform. Til tross for at Petter er uheldig i tilløpet og subber foten i gresset, så går ballen inn via keeper og ledelsen er doblet.

Fra dette tidspunktet i kampen har vi egentlig grei kontroll, og vi gir oss ikke før vi har hele seks målscorere med et mål hver og Sørkedlaen står igjen uten mål. En glimrende 6-0 seier som utvilsomt blir en av sesongens beste kamper.

Jeg er enormt fornøyd med hvor lojale alle spillerne var i forhold til de beskjedene som ble gitt. Jeg er imponert over den offerviljen og innsatsen som ble lagt for dagen. Og jeg frydet meg over å se vinnerviljen som strålte ute på banen.

Dette er definitivt et bevis på at vi er opprykksfavoritter, noe vi også skal demonstrere borte mot Oslo City på torsdag. Da må samtlige ta frem de samme egenskapene og den samme viljens som vi viste sammen mot Sørkedalen.