Sunday, 26 August 2007

Fyllenerver

Enkelte av oss har en tendens til å lire av seg en del uheldige gloser i fylla. For min del først og fremst gjennom mobilen. Fylleringing og sms som aldri skulle vært sendt. Hva er det som gjør at fornuften sløres så mye at dette oppgulpet av ufinheter og anger kommer ut? Jeg vet ikke, men jeg vet at jeg ikke liker det.

Men så til dagens spørsmål: Hva gjør du når du har lira av deg gloser du ikke kan stå inne for eller ting du gjerne skulle ha usagt. Evt sagt, men ikke på sms i fylla. Later du som at det ikke har skjedd? Skal du komme med en eller annen form for forklaring eller unnskyldning? Eller vil det igjen bare forverre den allerede uheldige situasjonen? Jeg vet jammen ikke. Men jeg stemmer for å late som at det ikke har skjedd. Hvis jeg tror nok på det så blir det sant.

3 comments:

Anette said...

Jasså??? ;)

Kristine said...

Jeg stemmer på å komme med en dårlig unnskyldning a la 'fylla har skylda'. Funker ikke det så lat som ingenting og håp den som mottok sms/telefonsamtale var like bedugget som deg selv!

Kristian said...

Ser den, Kristine, men hva det er jo en viss grad av overlegg når du gjør det i fylla også. Det er jo en meget tynn unnskyldning på at du har svekket egne sanser og derfor kommer med ulike utsagn. Eller?