Thursday, 14 February 2008

Første reisebrev fra Florida

En rimelig all right og begivenhetsfri reise over til Orlando, ble avløst av en herlig parodi på bønder i byen. Når vi ankom bilutleien, fikk vi beskjed om at leiebilen var på DEN ANDRE flyplassen... konge. Det er det man trenger etter å ha reist i 20 timer og klokka er 2300 lokal tid. Jaja, uansett kom vi oss til hotellet via litt taxikjøring og bra med tålmodighet.


Første skikkelige feriedag dro vi til Disney World. Vi reiser sammen med to barnefamilier, så det er ok å se litt på mikke og gjengen. Og det er klart at også de litt eldre barna trives i barndommens fantasirike. Jeg fikk forøvrig fritta ut i en pratsom taxisjåfør at det jobber 50 000 mennesker i parken!! Sjukt.


Videre ble det litt shopping, så både gnagsår og Tampa Bay Buccaneers trøye er på plass.

På veien hjem fra shopping gikk taxien vi satt i tom for bensin..... midt på motorveien. Ikke spes moro. Den pratsomme mannen var tydeligvis ikke i stand til å ha indre dialog hvor han forteller seg selv at bilen må fylles nå og da. jaja

Nå sitter jeg 2115 lokal tid og halvsover. Øya henger og blunking tar fem ganger lenger tid enn vanlig. Med andre ord venter senga. Jeg har i denne omgang gitt opp å snu døgnet helt.


Hilsen Onkel Reisende Mac

No comments: