Saturday, 3 May 2008

Ting

Hvorfor skal folk a tunga ute av kjeften annt enn når de har seg? Tunga hører som kjent til inne i kjeften. Likevel finnes det tydeligvis mange påskudd for å ta tunga ut av gapet. En av grunnene jeg ser blir brukt, men som jeg skjønner lite av er at du blir tatt bilde av. Det er visst en oppfatning blandt enkelte at det å ta tunga ut av munnen kan bli oppfattet som sexy. Årsaken til dette er ikke kjent for meg i alle fall, men jeg registrerer fenomenet. Det nermeste jeg kommer en forklaring er at folk kan mene at det gir en assosiasjon til at tunga kan brukes med hell under horisontal tango.

Jeg har også sett enkelte holde tunga ute når de konsentrerer seg. Også dette blir et mysterium. Er de redd for at noen kommer med en kuttet løk som skal forårsake grining, og dermed følger det gamle kjerringrådet om å holde tunga ute for da får du ikke tårer i øynene?.

Det er og blir bare en mann som får lov til å ha tunga lenger ut enn tenna blandt folk, og det er Gene Simmons. Konsertene i norge er 31. mai og 1. juni.

vi ses

No comments: