Thursday, 21 May 2009

Litt hating og elsking

Det er vår, snart sommer og egentlig ikke noen grunn til å være grinebiter om dagen, men jeg må bare hate litt.

1. Jeg hata tidligere gravide damer, det har jeg slått bort fra meg helt og holdent. For det er først når de plopper ut det som er inni ølvomma at kvinnemenneskene blir jævlige. Alt som er av caféer er dekket av diss uhyrene. Fortauene er tatt over, og tro ikke at de flytter seg det minste selv om du må krype inntil både husvegger og busser som dundrer forbi. For ikke å snakke om t-banen. Den skulle være forbeholdt barnevognenes svar på Hells Angels. Blikk som dreper og himlende øyne hagler. Jævla drittkjærringer.

2. Dommere i 7. divisjon. Ikke alle vel å merke, men jeg hater de rasshøla som bare tusler rundt på matta i 2 X 45 for å heve det etter hvert respektable beløpet de har krav på for "jobben" de gjør. De ødelegger kvelden for 22 unge lovende regelmessig.

3. Booombastic - den gamle møkkalåta fra Shaggy. En av mine tidligere venner, nå kun omtalt som kollega var elskverdig å ta med dette makkverket i en powerpointpresentasjon i går kun for å provosere undertegnede. Jeg kan melde om at han klarte det. Les deg opp på vikinghevn Fredrik...

4. Min egen idiotiske tro på at det ordner seg når eksamen kommer selv om jeg ikke har gjort en dritt hele året. For det er ikke nok å være stundent en måned hvert halvår.


Så litt elsking

1. Fotballkommentering - første kamp i statskanalens tjeneste endte med fem mål og en utvisning. Med andre ord masse moro og en flott kamp å kommentere. Gleder meg allerede til søndagens kamp hvor jeg skal fortelle folket hva som skjer på Briskebymatta. Lagene som spiller er ikke uventet Ham-Kam og motstander er Sarpsborg 08. Du ser kampen på www.nrk.no

2. Jeg kan aldri få sagt hvor mye jeg elsker hjemplassen min, Lommedalen. Jeg har en helt annen ro i kroppen når jeg er hjemme i dalen. Siterer Vazelina: "den fineste plassen på jorn"

3. Min kjære mor har sluttet å røyke i en alder av 51. Det er fantastisk imponerende i mine øyne, og jeg er stolt som bare det!

4. Studentlivet - selv om det er pes med eksamen etc, så lever studenter bekymringsfrie liv. De som sier noe annet må drive med noe rart. Jeg har det i alle fall helt topp.

5. Azureuz og PS3 - trådløs overføring av filmer. Smooth.

No comments: