Sunday, 28 February 2010

Den siste uken i noen uskarpe bilder
I går kjøpte jeg meg Dagbladet med magasinet for å lese om Bård Tufte Johansen, men før jeg kom så langt så oppdaget jeg DETTE oppslaget, og det gjorde det umulig å lese videre, så Tufte blir ikke lest. (skulle du være i tvil om hvorfor jeg ikke kunne lese videre så kan jeg fortelle at man tar ikke selvmord, det begår man) Trist sak, og trist sak at journalisten ikke tar seg tid til å lese korrektur.


Dasspapir i limited collection... hva i all verden skal det bety? Jeg er jo lesefør, så jeg har forstått at det er "designet" på skinkerullen som gjør at den er limited collection, men det ligger noe underforstått i dette begrensede opplaget. Det gir i alle fall meg assosiasjoner til samleobjekter. Ting som produseres i begrenset opplag for å øke attraktiviteten hos samlere. Og da har jeg resonert meg frem til at det må finnes folk som samler på dassrull. Sjukt.Siste bilde ut er skrekkelig dårlig, men jeg hadde dårlig tid og førstegenerasjons iphone er ikke akkurat noe å lage stilleben med. MEN hovedsaken her er at denne klokka er tysk og tilhører min far. Han sverger til denne typen klokker med dag og datoanvisning samt den gode gamle viseranvisningen. Det som er litt morsomt er jo når klokka står på tirsdag, for tyskeren kaller jo denne dagen for Dienstag, og forkorter det til DIE. Litt festlig for de som behersker engelsk.

Morsom ting nr. 2 med denne klokka er at dagene ALDRI samsvarer med datoen. Ikke pga det er slett tysk kvalitet, nei, nei. Det er mer pga fattern på et eller annet tidspunkt har vært litt slurvete med månedene, og da har tyskerklokka fortsatt å ansvise dato med et glitrende system. Bare synd det er umulig å vite hvor i systemet klokka er.


Det var alt for nå.

7 comments:

Døvlinho said...

Liker at du har fått tak i bootleg-dasspapir. Da vet man at man bor på vestkanten.

Eliese L. said...

Karoline ønsker seg en sånn.

Kristian said...

En sånn hva? dassrull? eller den tyske stødige klokken til far?

Eliese L. said...

Toalettpapiret. Jeg vil gjerne ha en pose smash om du har tenkt å kjøpe innflytningsgave. :]

Kristian said...

Hehe, det er notert. Limited Collection toalettpapir og Smash bringes med. Nå mangler jeg bare invitasjon.

Eliese L. said...

Wait for it!

Benjamin Brekken said...

SV: Du har ikke fulgt med. Er ikke det ;) Var en lunsjdiskusjon vi hadde på jobben her en dag... Begynte at noen ville kjøpe hårlokket til Britney Spears. Så sa en at han skulle bli så kjent at noen ville kjøpe hans brukte kondom.

Da lagde jeg et innlegg som tok for seg denne praten, og siden har det blitt en liten morsom greie ;)