Sunday, 26 July 2009

Favorittlag?

Ivrige lesere av denne bloggen har sett tidligere at jeg har et utrolig stort problem å hanskes med... jeg har nemlig ikke noe favorittlag i Norge. Da serien startet bestemte jeg meg for at 2009-sesongen skulle være året jeg valgte meg mitt favorittlag i Tippeligaen. Det er naturligvis under enhver kritikk at jeg ikke valgte lag da jeg var drittunge, men av en eller annen grunn, så skjedde aldri det. Men tilbake til valget mitt. Og her kommer faktisk du som leser inn i bildet, for jeg må ha hjelp. Jeg har satt opp følgende kriterier for hva jeg vurderer som grunner for å digge et lag:

1. Drakter - draktfarge er en klassisk drittungefaktor i valg av lag. Jeg har blandt annet en god venn som valgte LSK som smårolling pga de har like farger som Lommedalen. Det kan jeg like!

2. Tradisjon/sjarm - dette er jo i grunn mangelvare i dette landet, men om du overasker meg med en flott historie om en gammal spiller eller et e-cup drama jeg ikke kjente til å skanskje det er tungen på vektskålen.

3. Kule enkeltspillere - Werder Bremen er mitt tyske lag pga Der Elch. Og nettopp det er en klassisk grunn for valg av favorittklubb.

Om du skulle komme på andre gode grunner som flott klubbemblem, geografi eller annet smårusk, så ber jeg deg om å komme med litt inspirasjon i kommentarfeltet.

2 comments:

Benjamin said...

Ja Man on The moon er også konge =) Alle er konge, men den snek seg ikke med på min liste ;) Kom kanskje litt ann på dagshumøret mitt også. Fantastisk portrett på Andy Kaufman.

Døvlinho said...

Klubbpolitikk? F.eks at Arsenal satser på unge spillere etc.