Monday 23 April 2007

Lyn 2 - Lommedalen

Jeg hadde gleden av å overvære re-debutet til Lommedalen i tredje divisjon i dag.

Lyn 2 stilte med åtte - 8 spillere som har spilt i tippeligaen. Lommedalen stilte med samme lag som rykket opp fra 4. divisjon i fjor. Første omgang var preget av at Lommedalen ønsket å tette igjen bakover og våget lite framover. Likevel kom de til fire frispark rett utenfor Lyns sekstenmeter samt en stor sjangse ved stjerna Alexander Nansen. Lyn scoret på sin tredje sjangse i kampen i det 42. minutt og lagene gikk til pause etter en jevnspilt omgang med 1-0 til hjemmelaget.

Det var også gledelig å se et stort antall supportere som støttet Lommedalen med både vakre flagg og stor sang på sidelinja. Vi kan trygt si vi satt Bastionen på plass!!

I andre omgang var Lyn i langt bedre slag og viste seg fram fra en bedre siden, men nivået var på ingen måte avskrekkende. Lommedalen fikk også i andre omgang sjangser de burde scoret på. Kampen ebbet ut med 4-0 til Lyn, kanskje litt flatterende ut fra spill og sjangser, men Lyn viser at de har spillere av et høyt kaliber.

Jeg gleder meg til fortsettelsen og er overbevist om at Lommedalen vil holde seg i divisjonen. Mitt tips er også at de kommer til å ligge rundt midten på tabellen.