Thursday, 28 August 2008

Til kvinnen i mitt liv

i skrivende stund vet jeg ikke hvem du er... tror jeg. Men når du leser dette håper jeg at du vet selv hvem du er. Jeg er i dette øyeblikk 26 år 2 måneder, 24 dager og 8 timer gammel. Dette er en øyeblikkserklæring på hva du kan forvente deg:

- En avslappet mann som stresser når han skal gjøre noe som kan gå ut over andre. - Jeg hater å skuffe de jeg avtaler noe med, uansett hva det er, så jeg gjør hva jeg kan for å leve opp til den avtalen eller forventningen som er satt. Utenom det er det lite jeg stresser med.

- En sprtsidiot. - Jeg har alltid slukt alt jeg har kommet over av idrett på tv, og jeg elsker å drive med det selv. Fotball er og blir min største lidenskap, og vil aldri forsvinne som en stor interesse. Jeg gleder meg til den dagen jeg følger ungene til fotballtrening og kamp.

- En omtenksom mann. - Selv om jeg også kan gå på en smell og være egoistisk, så prøver jeg så godt jeg kan å bry meg om de som er viktige for meg, og vise det for dem. Jeg prøver å vise omtanke, omsorg og kjærlighet så folk vet hvor de har meg.

- En person som trenger tid alene. Jeg henter overskudd gjennom tiden jeg tilbringer alene. Noen kan kalle meg sær, men tid alene vil jeg ha behov for uansett hvordan livet blir om 10, 20, 50 år.

- En person som ønsker en stor og lykkelig familie. Jeg har vokst opp i et utrolig harmosnisk hjem, hvor dørene alltid var åpne. Det samme ønsker jeg meg når jeg blir eldre og stifter familie. Jeg vil at alle som betyr noe for min familie skal kunne komme innom til en hver tid. Jeg tror det er trøndergenene som gjør dette. Det er det mest gjestfrie "folkeslaget" vi har her i landet!

- En person som setter stor pris på mine beste venner, og vil bruke tid på disse så ofte jeg kan.

- En person som aldri vil lyve, er trofast og prøver å få ting til å fungere framfor å gi opp.

- En person som ønsker karrieremessig suksess, men aldri på bekostning av de som er meg nærmest.

- En person som har humor.

- En person som kommer til å være en god mann og en god far.

No comments: