Tuesday, 18 November 2008

Shark vs Fish

Fra tid til annen spiller jeg litt nettpoker. Det er ikke store summer det er snakk om, stort sett sit n go med 6 dollars innsats. I det siste har jeg også vunnet litt penger fra tid til annen. Og jeg har etter hvert danket ut et anstendig antall barnslige grinebitere. Det er veldig moro å se hvordan det tilter helt for folk når de blir slått ut på dårlige hender og dårlige avgjørelser. Det mest klassiske utsagnet er såklart at JEG er den som er rævva mens de er pokerguder alle mann.
Nummer to på lista over "fornærmelser" er at jeg er en såkalt fish. På i pokerterminologi så er det de 90% som taper alle pengene de bruker på poker. Motsatsen er da en shark, eller hai som spiser fiskene. Den tredje typen fornærmelse er utsagn som at jeg er et mannlig kjønnsorgan, at de har hatt sex med en eller begge av mine foreldre etc, etc.

Det som forundrer meg er at de gidder klage. Det blir jo omtrent som å klage på dommern i en fotballkamp. Avgjørelsen blir ikke endret. Dessuten syns jeg fryktelig synd på mange av disse døgeniktene. Flesteparten vil nok sitte på tilsvarende bord og spille, spille og spille. Og hver gang blir de like forundret når de taper mot folk som er bedre enn dem i poker. Tett etterfulgt av nye runder sjikane. Dersom du skulle føle deg truffet av det jeg har skrevt over så ber jeg deg om å vokse opp eller logge deg av nettet. Det er allerede fullt nok som det er med idioter.


PS En fin side for å se hvordan du eller dine motstandere har spilt poker er www.sharkscope.com. Der kan du sjekke opp til fem spilleres statistikk hver dag.

2 comments:

Anonymous said...

haha, det er så sant det :P Spiller poker selv, og kjenner igjen disse gjengangerene..

Stian Skandsen said...

Sant det der, men tror det du tar opp går igjen i samtlige mannsdominerte onlinekulturer.

Av og til møter man på folk som bruker fornærmelser for å vippe folk ut av deres spill. Det er ikke min stil, men om noen først fornærmer meg tar jeg det med et smil og kan gjerne komme med en kontraslengbemerkning.

Får diskutere poker! Jeg spiller mye :D