Tuesday, 31 March 2009

Karma

I det siste har veldig mye gått min vei. Unormalt mye vil jeg nesten si. Jeg føler det har gått bra på jobb, bra på skolen og fotballaget begynner å se virkelig bra ut. Men i tillegg til dette har det skjedd et par andre morsomme ting.

Torsdag forrige uke var jeg på prøvefilming til NOKAS-filmen. Hvordan havnet jeg der? Jeg fylte ut et skjema på internett ved et infall. Infallet het Espen. For Espen på jobben hadde blitt praia på BI og ble bedt om å registrere seg til casting. Da tenkte jeg at det hørtes så morsomt ut at det vil jeg også prøve. Og et par uker senere ringte de altså.

Jeg og en hyggelig kar fra Haugesund satt i to stoler og lata som at vi satt i en bil hvor vi spanet på en pengetransport som ankom NOKAS. Jeg følte det gikk rimelig bra og krysser fingrene mens jeg venter i spenning. Et par uker etter påske vet jeg om jeg blir "filmstjerne" :-p

I går skjedde det noe jeg ble enda mer glad for. Da ringte Sjur Molven fra NRK og spurte om jeg ville komme inn på audition som sportskommentator på NRK. Jeg hadde sendt inn et fem minutters lydklipp, også det for et par uker siden, som de likte så godt at de ville ta meg inn til en times test. Jeg skal dermed kommentere andre omgang fra Stabæk-LSK i serieåpnigen. Åtte interne kandidater fra NRK samt meg og en til fra allmenheten skal måle krefter i håp om å bli det nye kommentatortalentet til NRK. Jeg gleder meg som en unge!!

6 comments:

Anonymous said...

wow, dritbra Kristian! Gratulerer =)

mærribird said...

heia
Du er framtida!!

Eliese.L said...

Kult! Gratulerer og lykke til :]

Anonymous said...

Oi så moro :) Gratulerer. Gleder meg til å se deg i Nokas filmen

Matias said...

Imponerende kristian! Hold oss oppdatert!

Matias said...

Imponerende kristian! Hold oss oppdatert!