Friday, 4 May 2007

Lommedalen 2 - Snarøen 2 4-1

Årets andre seriekamp endte med nye tre poeng til Lommedalen.


I en kamp hvor vi fikk smake mye mer hva 8. div dreier seg om kjempet vi imot vår egen vegg i 45 minutter. Og med egen vegg mener jeg vår mangel på samspill og kreativitet. Vi ledet riktignok 2-1 etter første omgang, men det var på ingen måte en ok omgang. Snarøen kjørte store deler av omgangen, og vi fikk ikke til noe av det sedvanlige dalen spillet.

I andre omgang ble ting meget beder. Vi klarte å innvolvere spissene i ballvinningen i mye større grad og vi fikk omsider kula ned på bakken. Fantastisk mye arbeid ble lagt ned, og vi kjørte omgangen helt til vi fikk 3 og 4 som vi ønsket. Derfra og ut var det taktisk klokskap gjennom å legge akkurat så mye arbeid som nødvendig for å sikre inn seieren.


Alt i alt, vår beste seier så langt i år mot et Snarøen som helt sikkert vil være der opp bak oss og Oslo city for å jage 3. plassen.

Dagens mann ble Peder Gade som viste at når vi stanger imot og ikke får brukt bakromskapasiteten vår så er det skudd som gjelder. Glimrende scoring i andre omgang! og jeg håper flere lar seg inspirere til neste vanskelige bortekamp mot Langhus 2. (som spilte 4-4 mot Snarøen for en uke siden)

3 comments:

Anonymous said...

Ikke sånn for å ødelegge bloggen din, sette spørsmålstegn ved hukommelsen din eller noe annet, men det var bare 1-1 til pause...

Anonymous said...

Forøvrig er det også for lite fremhevet i denne bloggen spilleren som faktisk kom inn i 2 omgang og stabiliserte hele forsvaret og derfra la grunnlaget for seieren, til tross for at han egentlig var skadet.

hilsen anonym...

Kristian said...

hehe, jeg håpet ingen skulle merke mine rene faktafeil.... For et nederlag og for en dårig start på uka!