Saturday 19 May 2007

Lommedalen 2 - Stabæk 3

Stabæk 3 ligger sist på tabellen og vi anså dermed oss selv som klare favoritter til kampen. Vi visste på forhånd at stabæk ville prøve å stå høyt for å sjokke oss i åpningen, men dette slo umiddelbart tilbake og vi scoret to fine mål tidlig i 1. omgang. Peder G både kunne og burde doblet den ledelsen, men tok seg inn igjen senere i kampen. Stabæk kjempet godt i første omgang og kunne også med litt mer flaks fått en scoring eller to. Vi hadde dog en Mads i kjempeslag i målet som viste seg fra sin beste side før første gang i år. Sverre og Henrik H var en konstant trusell for forsvaret til stabæk, men Stabæk var flinke til å sette oss i offside og vi var tidvis sløve. Dette medførte 7-8 offsideavblåsninger i første omgang. I andre omgang satt rytmen forover bedre samtidig som vi tok stabæk klart på kondisen. Det skal vel tas med i betraktningen at Stabæk nok gav opp på slutten og dermed tillot oss en del mål. Men syv mål i andre omgang må sies å være en meget god gjennomføring.

I andre omgang fikk vi også et innhopp av Eirik Næsheim som er ny på laget. Han presenterte seg umiddelbart som et alternativ både på midtbanen og på topp, og blir en kjærkommen tilvekst til stallen vår. Gledelig var det også å se at vi ikke slutta å jobbe etter fler mål før dommeren blåste av kampen.

An knallbra gjennomføring, og en stor forbedring i det kollektive angrepsspillet. Jeg vil også trekke fram det utmerkede forsvaret vårt som holdt nullen i samarbeid med Mads i målet. Nådeløse taklinger og en enorm vinnervilje. Stolt av hele laget.
Neste uke venter Østlandskameratene på Rommensletta. Dette er naturgress. Et underlag vi har hatt noe trøbbel med tidliger, så jeg ber derfor alle forberede seg mental på å gjøre sitt aller beste og tilpasse seg underlaget. Vi er et klart bedre lag enn ØK og skal få med tre nye poeng hjem til dalen.