Monday, 7 May 2007

Lommedalen - Jardar 2 (junior)

En herlig kveld på kunstgresset med forventning og spenning til dagens motstander. Før kampen visste vi at Jardar hadde hatt et godt resultat mot Ullern 3, og gutta var tente på å vise seg fram.

Det gikk ikke lange tiden før vi var heldige og fikk mål på noe som var ment som en pasning fra Henrik til Henrik. Ballen trillet komisk nok rolig forbi både angripere, forsvar og keeper.

Etter hvert som målene rant inn var det klart at det ble en komfortabel seier. Vi gjorde to bytter i pausen. Og satt inn Eskil kort tid etter sidebytte. Flere av gutta som jeg har synes har vært litt rustne tidligere fikk ting til å løsne, og vi kunne med glede se en Labbe i god form utover i andre omgang. Og Eskil som etter hvert spilte med både selvtillit og klokhet.

Mads i målet hadde flere gode redninger i andre omgang etter at vi slapp Jardar mye mer inn i kampen, og det var godt å se at tryggheten hans på tilbakespill også bare vokser og vokser.

Alt i alt var det en morsom kamp, selv om vi ikke fikk all verdens matching i dag. Ny kamp på Torsdag mot en svært god motstander, nemlig Ready. Denne kampen trenger vi den samme angrepsviljen, men også et MYE tøffere duellspill. Da kan tre nye poeng være innen rekkevidde!

Dagens mann ble Labbe

Fred ut!

1 comment:

Labbe said...

Moro å lese bloggen.Fint referat fra kampen dette Kristian, og leser med glede flere gode referat ;)