Monday, 5 January 2009

Kort fortalt

Jeg har ikke vært i mye til skrivehumør i de siste par ukene. Ikke det at jeg har vært i dårlig humør, jeg har bare ikke hatt helt behovet for å uttrykke noe som helst egentlig. Selv om jeg ikke er den store julemannen, så er det deilig med romjul og full avkobling fra alt som heter mas. Torsdag tom i går hadde jeg gleden av å tilbringe tiden min med Ketil, Anne, Anders og Peder på hytta til fam Knudtzon. Kortspill og litt lett salongbrisen gjør underverker for pinte sjeler, og med fulle batterier ser jeg framover mot det neste halvåret.

Apropos halvår så har jeg jo fullført mitt første semester som student. Det var en blandet opplevelse, men utvilsomt positivt i sum. Karakterene ble vel litt så som så, men jeg skal ikke klage. Jeg har fått det jeg har lagt i det selv,

I morgen banker jeg nok en gang på dørene til Handelshøyskolen BI og tar fatt på mitt andre semester på veien til å bli utdannet journalist. Jeg kan ikke si det frister veldig med en haug forelesninger 0800 i de kommende ørten ukene, men det må til, så jeg har kun ett vesentlig forsett: Komme meg opp om morgenen. Ikke en enkel sak for en kar som kvikner til når klokka drar seg mot de små timer og helst legger seg når andre går på jobb.

I skrivende stund sitter jeg og ser/hører på David Gilmour - Remember That Night. Noe av det sykeste jeg har sett "live" noen sinne. Det var en digresjon, men får bli kveldens siste ord.

1 comment:

Anonymous said...

ser frem til å se deg på forelensning ;) hehe