Thursday, 15 January 2009

Nå står ikke verden til påske!

Noen ganger kommer det perioder hvor jeg føler at jeg står helt på utsiden og ser på at verden holder på for seg selv. Merkelige ting som plutselig skjer. Uventede hendelser som plutselig blir en helt naturlig del av hverdagen. Ting som bare føles heit feil. Og det siste døgnet har vært nesten litt sånn.

Egil Roger "Drillo" Olsen er ansatt som ny midlertidig landslagssjef for det norske herrelandslaget i fotball. Selv om man egentlig kan stryke midlertidig. Han kommer til å ha jobben til minst 2010. Da er Jan Jönsson ferdig med sin kontrakt i Stabæk og tar over laget etter Drillo. Drillo, den våte drømmen for oss som var snørrunger under fotballeventyret på nittitallet. Legenden som fikk nordmenn til å tro at våre spillere var de beste i verden. Eller i alle fall nest best (les fifa-rankingen i 1995.) Dog var det bare laget som var nest best i verden, ikke spillerne. Etter å ha blitt innhentet av denne sannheten på grusomt vis under Hareides ledelse så har klovnene i NFF endelig famlet seg fram i blinde til en løsning vi faktisk kan trives med. Også blinde høner kan finne korn!

Hedersmannen Kåre Willoch ble i går anklaget for å være rasist av Mona Levin. At Kåre Willoch som jeg ser som den naturlige lederen av Norge i et opplyst enevelde skal bli anklaget for et så grusomt menneskesyn finner jeg rett og slett sårende. Kåre Willoch er en av mine helter (til tross for at jeg ikke er høyremann) Og når da i tillegg Mona Levin, som har drevet musikkbarnehaget jeg gikk i som valp er den som kommer med beskyldningene, da faller straks Dovre.

Når vi i tillegg vet at Snåsamannen skal legge de varme hendene sine på hylla så vet jeg ikke mine arme råd. Er det virkelig slik at vi ikke lenger kan komme til Snåsa for helbredelse og klarsynthet? Etter å ha sett det norske folks enorme behov for å tro på overnaturlige evner, så tar jeg ansvar fra denne dag av.

Jeg heter Kristian Johnsrud, men de kaller med Lommedalsmannen

1 comment:

Onkel E said...

e du lommemannen?