Friday, 13 February 2009

Et lite hjertesukk

Jeg har lagt merke til at det til stadighet blir tatt frem gamle produkter fra glemselen gjennom facebookopprop og lignende. Derfor tenkte jeg å dele tre store savn jeg har med dere som leser her. Jeg er alt for lat til å starte aksjoner for det her selv, så jeg oppforder DERE til å ta tak i dette etter å ha lest dette.1) Mitt aller største savn er riktignok å finne over grensa til våre plagsomme og irriterende brødre i øst. Nemlig i Sverige. Potetgull med dill. Ahhh, dill det sykt harry krydderet som alle nordmenn som skal være gourmeter dytter sjømaten sin full av. Denne juvelen av et potetchip er selve cumshotet i potetgullverdenen. Det er en symfoni bestående av poteter, transfett, salt og dill. Hvorfor det norske folk har støtte denne fullkomne chip ut av landet begriper jeg ikke. Her fins det allerede en facebookgruppe, men det er alt for liten aktivitet.

2) Firkløverrullen. Den som er lik som en melkerull,men da med firkløver i steden for... ehh ja. Klønete skrevet, men du skjønner det vel. Man kan jo si at "Firkløver har vi jo fremdeles i plateform!" Og det er jo klart at Firkløveren er jo en mester også i plateform den. Men rullen var noe helt unikt. Den hadde perfekt størrelse på nøttebitene og en utmerket blanding mellom nøtt og sjokolade. Ahh.. sikle.

3) Jeg har "the blues" fordi jeg ikke har Blues. Freias svar på Stratos. Jeg husker jeg spiste denne rakkeren første gang på Veikroa på Nes. På vei opp til hytta i Valdres. Denne lekre, søte og porøse forførerinnen er som den fyrrige latinske damen man ønsker å ha som elskerinne i et ellers perfekt ekteskap. Grrr

Så nå vet dere hva dere har å gjøre! Gå ut og skaff meg godiset jeg savner!

3 comments:

Eliese said...

Jeg savner appelsinsjokoladen til Freia. Den du slo i bordet før åpning..

Onkel E said...

litt sensuell i punkt 3 der, min herre.. har du vurdert å skrive erotiske novella?

Christian Døvle said...

Må si meg enig i potetgull med dill, den er helt usaklig digg. En av få potetgull jeg virkelig nyter uten dip.