Friday, 26 September 2008

Hvor er den gode musikken?

Jeg hadde en lettbeint diskusjon med Sverre her om dagen. Vi kom fram til at vi ikke kunne komme på et eneste album som har vært skikkelig knallbra i det siste. Altså et nytt album som har vært knallbra. Det nærmeste jeg kan komme er Madrugada med Madrugada. Men det er ikke mer enn en sterk firer det heller. Jeg hadde store forventninger til både Metallica og Odd Nordstoga, men ingen av de når opp heller etter mitt syn. Egentlig så tenkte at jeg hadde sikkert bare jernteppe da vi diskuterte. Det er sikkert masse bra album jeg bare glemte tenkte jeg. Men etter noen dager, så begynner jeg å bli usikker på om jeg har glemt så mange.

Er det slik at de knallgode albumenes tid er over? Eller kanskje jeg har blitt for blasert, kresen eller utdatert at jeg ikke opplever det som er det siste årets juveler? En av delene bør det ligge noe i. Jeg lurer veldig på hvilken. Og jeg vil gjerne høre om noen kan gi meg en albumtittel som får håra til å reise seg og blotter tennene som til et smil av ren refleks når jeg putter det på.


Jeg har brød, gi meg sirkus!

8 comments:

Anonymous said...

Jeg syntes nå ikke Coldplay og Metallica's nye album var så halvgærne ;)

Kristian said...

Death Magnetic er en 3/4 coldplay fortjener ikke livets rett

Anonymous said...

Deg om det ;)

Mats said...

3 ganske ferske album:

Kings Of Leon - Only By The Night
Albert Hammond Jr. - Como Te Llama
Volbeat - Guitar Gangsters and Cadillac Blood

Kristian said...

Takk for innspillet Mats. Jeg sjekker det ut med en gang! :-D

wilfu said...

Kjære, kjære Kristian.

Hvordan i all verden kan du si at Viva la Vida ikke er et fantastisk album?

Kristian said...

Tja, jeg skal inrømme at jeg ikke en gang har giddet å høre på Viva La Vida. Jeg liker jo ikke Coldplay generelt. Men la gå, jeg skal høre på hele albumet en gang og det en sjangs. :-D

Mats said...

Du burde forresten sjekke ut et album til: Veto - Crushing Digits