Thursday, 2 October 2008

Mitt tippeligalag

Sesongen begynner å dra seg til mot slutten og vi har sett både etablerte spillere, falne helter og nye unggutter dominere ligaen. Leiesoldater, lokale helter og hjemvendte sønner. Etter 22 serierunder plukker jeg ut følgende 11 spillere på mitt "drømmelag" i tippeligaen.


Keeper: Eddie Gustafsson - Rå på streken, og en komplett keeper som aldri gjør tabber.

Høyre back: Tom Høgli - Jeg elsker når unge spillere får ubetingen tillitt og viser seg verdig. Det er ingen norske klubber som gjør nok i egne rekker slik jeg ser det. Men dette er et eksempel til etterfølgelse

Venstre back: Bjørnar Holmvik - Jeg har slett ikke sansen for klubbvalget hans neste år. Jeg skjønner lite av hva han tenker med når han går fra klubben som spiller penest fotball i hele landet. Det er nok bare å innse at det er penge som gjelder for denne karen. Men dog har han vært imponerede i 2008 sesongen. Har blitt benka til fordel for Tom Stenvoll, men det er etter mitt skjønn kun pga Holmvik har meldt overgang til Brann.

Midtstopper: Morten Skjønsberg - Har alle de rette holdningene på banen. Er klok, knallhard og kompromissløs stopper

Midtstopper: Vadim Demidov - Jeg digger en kar som kan si rett ut hva han mener. I tillegg har han levert varene på banen. Han har rett nok blitt temmet av Hamren når det gjelder å slenge med leppa kan det virke som, men jeg tror ikke Demidov er redd for å si hva han mener når situasjonen krever det.

Sentral midtbane: Marek Sapara - Silkefoten i bartebyen. En drøm å se ham sy korssting med pasningene sine på motstanderens halvdel.

Sentral midtbane: Anthony Annan - Etter mitt skjønn stabæks beste spiller i år. Riktignok RBK spiller nå.

Venstre midtbane: Alanzinho - Her er det ikke noe tvil

Høyre midtbane: Erik Huseklepp - spiller nesten alltid bra når han får sjangsen, men hvorfor han ikke får den oftere er vel en gåte for noen og enhver. Ser ut til å være fast nå som spiss, og det skal bli spennende å se hvordan det går resten av sesongen.

Spiss: Trond Olsen - For en fart, for et skudd, og for en innsats. Tom Nordli hadde vært trener i LSK fremdeles om de ikke hadde solgt Hr. Olsen før Keikos ankomst.

Spiss: Tarik Elyonoussi - Glitrende for FFK før han stakk til Trond Sollieds fritidsklubb i Nederland. Holdt utenfor landslagstroppen igjen. Sjokkerende! Håper bare ikke han velger Marokko pga en tåpelig landslagssjef.Trener: Janne Jønnsson
Ass trener: Kåre Ingebrigtsen

Sportsdirektør: Lars Bohinen

Hva mener dere? Gi en kommentar :-D